Jelenlegi hely

SzegedOffice blog

Mi kell a nőnek? Avagy 9 remek tipp, amivel elkápráztathatod a születésnapján!

Mi kell a nőnek? Avagy 9 remek tipp, amivel elkápráztathatod a születésnapján!

A mai blogbejegyzésem kifejezetten az uraknak szól, azoknak a fantasztikus férfiaknak, akik azon törik a fejüket, hogy mivel lepjék meg párjukat annak születésnapja alkalmából. Olykor nem könnyű ugyanis a másik nem fejével gondolkodni, és a kreatív ötletek sem jönnek azonnal, valamint a megvalósítás is akadályokba ütközhet. Egy igazi férfi azonban mindent megold.

Szóval: Mi kell a nőnek? Vagyis mi kell a nőDnek? Hiszen minden hölgy más és más, így egyszer sem biztos, hogy az alábbi ötletek mindegyike betalál. Először is írd le az öt legfontosabb tulajdonságát, gondold át, hogy mit szeret csinálni, és csak ezután olvass tovább.

Céges nap szervezése – 1. rész

ceges nap

Két héttel ezelőtt az egyik hazai élelmiszerlánc kért árajánlatot tőlünk az ez évi céges napjuk délutáni programjainak összeállítására és megszervezésére. Az alábbi posztban azt szeretném bemutatni, milyen út vezet a megkereséstől az ajánlatadásig, hogyan dolgozunk mi, a SzegedOffice csapata.

3+1 különleges teremberendezési mód

Berendezési mód

Ha már unalmasnak találod a körasztalos berendezési módot, akkor tedd különlegesebbé a rendezvényedet valami igazán egyedivel, aminek a kivitelezése sem feltétlen okoz nehézséget. Persze sok múlik azon is, hogy mennyi embert szeretnél leültetni, és mekkora hely áll a rendelkezésedre.

Csapatom, csapatod, csapata, csapatunk… csapassuk! Avagy 5 tipp élményalapú csapatépítő programokhoz

Csapatépítés

A hagyományos csapatépítő tréningek mellett egyre különlegesebb élményalapú programok érhetők el hazánkban, amelyek azon túl, hogy motivációt jelentenek a kollégáknak, és növelik a csoportkohéziót, még élményt is kínálnak, sőt a közös élmények megélésén keresztül fejtik ki jótékony hatásukat. Jutalom, játék… Egyszóval jutalomjáték a kollégáknak.

Öt tipp, hogyan szervezz emlékezetes céges partit!

Öt tipp, hogyan szervezz emlékezetes céges partit!