Jelenlegi hely

Öt tipp, hogyan szervezz emlékezetes céges partit!

Megint közeleg az év vége. Megint ügyféltalálkozót kéne szervezni. Megint annyi felesleges vesződség. És ráadásul megéri egyáltalán? Íme 5 tipp, ami garantáltan elűzi a megszokást, és segít vállalkozásodnak megerősíteni a kapcsolataidat az ügyfeleiddel!

Ha vállalkozó vagy, és az jár a fejedben, megint le kell tudnod az év végi kötelező köröket a kiemelt ügyfeleidnél, nem vagy egyedül! Mert mi körbekérdeztük azokat a vállalkozó barátainkat, akiket rendszeresen hívnak ügyféltalálkozókra, céges partikra, és ők is azt mondták: megint közeleg az év vége, megint ügyféltalálkozókra kéne menni, megint annyi felesleges vesződség. Ugye, hogy nem csak Téged nehéz motiválni, hanem az ügyfeleidet is…

De mi van, ha nem a megszokás köt össze Téged és az ügyfeleidet, ha céges bulit szervezel?

Hanem egy új élmény!

Öt tipp, hogyan szervezz emlékezetes céges partit!

Mitől lesz valami élményszerű? Hát attól, hogy valahogy az egész nagyon összeáll – gondolja a vendég. Hát attól, hogy minden apróságra odafigyeltünk, és tudatosan megterveztük az élményt – gondolja a szervező.

Már megint ugyanaz a mese – gondolja a vendég. A céges ügyféltalálkozók legnagyobb hangulatrombolója a megszokás. Csempéssz személyre szabott váratlan örömforrásokat a program menetébe! Rengeteg kreatív dekorációt találni, amit könnyen személyre szabhatsz, használhatod ezeket kedves üzeneteiddel fűszerezett vendégfogadó kártyaként, a tálalás kiegészítőiként, vagy a helyszín felfedezni való különlegességeiként.

Öt tipp, hogyan szervezz emlékezetes céges partit!

Ilyet már ettünk – gondolja a vendég. Soha nem egyszerű költséghatékonyan valami újat, finomat felszolgálni a vendégeidnek. Adj valami különleges ételt vagy italt! Ilyenek lehetnek a kreatív összeállítású, extrán dísztett apró vendégcsábító falatkák, sütemények, vagy formabontó módon a mini hamburgerek. Azzal is fokozhatod az élményt, ha bemutatsz egy videót arról, hogyan is készült az a kuriózum, ami a tányérra vagy a pohárba került.

Öt tipp, hogyan szervezz emlékezetes céges partit!

Megint ajándékbor? – gondolja a vendég. Sokszor okoz fejtörést, mi is lehet a legjobb céges ajándék ügyféltalálkozód vendégeinek. Használj egyszerű ajándékokat, de töltsd meg őket új, kreatív tartalommal! Bármiből alkothatsz új dísztárgyakat, csak a jó körítés, a vendégek érzelmes megszólítása számít. Mit szólnál egy Téli Túlélőpakkhoz, amely hasznos és tréfás ajándékokat tartalmaz a hideg téli hónapok túléléséhez?

Öt tipp, hogyan szervezz emlékezetes céges partit!

Kivel fogok én beszélgetni? – gondolja a vendég. Hogy valahol jól érezzük-e magunkat, nagyban befolyásolja, kit ismerünk, kivel állhatunk szóba, vagy éppen mennyire szeretünk ismerkedni. Gondolj ki kreatív közösségi játékokat a vendégeidnek, hogy így segítsd vidám ismerkedésüket! Egy játékos, humoros vetélkedő is feldobhatja a programot.

Öt tipp, hogyan szervezz emlékezetes céges partit!

Mit csináljak egész este? – gondolja a vendég. Evés, ivás, csevegés, de mit lehet még csinálni? Gondoskodj róla, hogy legyen kreatív elfoglaltsága a vendégeidnek! Ilyen lehet egy mókás fotósarok, ahol vicces portréképeket lehet készíttetni, de egy gyümölcskóstoló vagy csokiszökőkutas kuckó is népszerű lehet.

Öt tipp, hogyan szervezz emlékezetes céges partit!

Ha tetszett a cikk, akkor látogass el az alábbi oldalra, ahol megtalálod év végi kínálatunkat.