Jelenlegi hely

100 Kihívás

Egy rendkívül izgalmas, energiával teli, a versenyszellemet a végletekig fokozó, gyors ütemű játék, amelyben mindenki megmutathatja a képességeit, miközben elszántan küzd azért, hogy teljesítse a kihívásokat.

Minden csapat számára 100 kihívás áll rendelkezésre 3 kategóriára bontva: logikai, kreatív, ügyességi. Az egyik csapattag például egy nehezebb jógapózt mutat be, míg a másik kártyavárat épít vagy éppen origami rókát hajtogat, de egy-egy feladaton több résztvevő együtt is dolgozhat, sőt vannak olyan feladatok, amelyeket csak közösen tudnak megoldani. Gyorsnak és ügyesnek kell lenni egyszerre, hiszen a 100 kihívásra összesen 120 perc áll rendelkezésre, az óra pedig ketyeg, az idő gyorsan fogy, ami fokozza az izgalmakat, így hozva létre egy igazán szórakoztató, sok-sok mókával és nevetéssel fűszerezett programot.

A csapatok kapnak egy-egy kellékekkel teli dobozt (több száz játékelemet foglal magában) és 100 kihíváskártyát, amelyek ismertetik a kihívásokat és tartalmazzák a végrehajtás szabályait. Vannak olyan kihívások is, amelyek egy-egy játékállomáson vannak elhelyezve. Ha a csapatnak sikerül a szabadon választott kihívást teljesíteni, a kártyát átadják a játékkoordinátornak. Persze nem mindig sikerül elsőre végrehajtani a feladatot, hiszen más-más a kihívások nehézségi szintje, a feladatok pedig ezen nehézségi fok szerint vannak pontozva, így az együttműködésen kívül fontos a stratégiai gondolkodás is, hogy a csapat a lehető legtöbb pontot gyűjtse össze a 120 perc alatt. Az a csapat nyer, amelyik a legjobban használja az egyes tagok erősségeit. A végeredmény viszont csak a program legvégén derül ki egy ünnepélyes eredményhirdetés során.