Jelenlegi hely

SzegedTúra

A SzegedTúra kiváló és mozgalmas élményalapú csapatépítő tréning, de arra az esetre is ajánljuk, ha a partnereidnek szeretnéd játékos formában megmutatni Szeged városát és annak nevezetességeit.

A résztvevők vagy együtt fedezik fel a várost, vagy - 8 fő felett - csapatokra osztjuk őket. Az a csapat indulhat el a leghamarabb, amelyik a kezdőkérdésre a legjobban tippelt, majd így tovább. Az induláshoz egy-egy alapcsomagot is biztosítunk, amely többek között egy térképet, passztartóra fűzött állomás- és feladványkártyákat, nyomokat, illetve tollakat tartalmaz.

A csapatok feladata, hogy nyomok után kutatva és feladványokat megoldva jussanak el Szeged nevezetes helyszíneire, és találják meg azt a ládát, amely az utolsó feladványt, a kincshez vezető utat és a célállomást rejti. Vannak olyan állomások, amelyeken beépített emberünk várja a csapatot egy-egy feladattal, illetve olyan állomások is, amelyeken segítségért cserébe megpihenhetnek a résztvevők.
Azonban vigyázat: az óra ketyeg!

A program részeként a csapatok körülbelül két kilométert tesznek meg, de az igények függvényében rövidebb és hosszabb túrát is tudunk biztosítani. Az a csapat nyer, amelyik a leghamarabb találja meg a kincset. Ehhez feltétlenül szükség van a csapattagok közötti kommunikációra, a csoportos döntéshozatal és a kreatív problémamegoldás képességére.