Jelenlegi hely

TélTusa

Játékos, humoros vetélkedő ügyességi és szellemi feladatokkal, illetve annak minden látványos eszközigényével, műsorvezetéssel, projektorral, személyzettel. A játékban az előre kisorsolt csapatok olyan kreatív feladatokat oldanak meg, amelyek a téli ünnepkörhöz kapcsolódnak, és amelyekért szaloncukrokat gyűjthetnek egy-egy cilinderbe. A szaloncukrok egyrészt a pontokat jelölik, másrészt nyereményként is szolgálnak.

A programot egy MikulásKvízzel kezdjük, amely során a játékmesterünk a témának megfelelő kérdéseket tesz fel. A kérdéseket és a válaszlehetőségeket egy vászonra vetítjük ki. Az a csapat válaszolhat először, amelyik a leggyorsabban megnyomja a kvízműsorokból jól ismert kvízgombot. Ezután következnek az elsősorban ügyességet, gyorsaságot, csapatmunkát igénylő játékok.

Példák a feladatokra: Agancsdobáló, TélapóKirakó, Hógolyódobáló, MikulásMemória, Szimatoló, Botnyalókahorgász, Az elrabolt manó (mini nyomozós játék) stb.

A programot egy jó hangulatú zenefelismerő játékkal, majd egy ünnepélyes, zenés, konfettiágyús eredményhirdetéssel zárjuk, és mindenkinek kiosztunk egy-egy egyedi oklevelet.