Jelenlegi hely

ZOOMolj Szegedre! – Polaroid SzegedTúra

Egy szórakoztató városi kihívás, utazás a múltba polaroid fényképezőgépek és papírtérképek segítségével. A csapatok (5-10 fő) a város utcáit járják, miközben felfedezik annak nevezetességeit, érdekes helyszíneket és tárgyakat tárnak fel, amelyek előtt élőképeket hoznak létre az utasításoknak megfelelően, amelyről aztán fényképet készítenek a pontokért. A kihívások az egyes helyszíneken minden csapat számára azonosak, de a megvalósítás egyedi és megismételhetetlen. A csapatoknak nemcsak a fénykép helyét kell megtalálniuk, de a különféle kellékeket is, amelyeket be kell építeniük a képbe.

A kiindulóponttól távolabb eső helyek több pontot érnek, de a csapatok maguk döntik el, hogy a rendelkezésre álló idő alatt mely helyszínekre szeretnének eljutni, így közösen gondolkodva és egymással kommunikálva saját stratégiákat alakítanak ki a pontok maximalizálásáért. 

A túra egy vendéglátóegységben is véget érhet, ahol a csapatok egy finom ebéd vagy vacsora mellett montázst készítenek a elkészült fényképekből, amelyeket aztán be is mutatnak társaiknak. A vacsorát követően kerül sor az ünnepélyes eredményhirdetésre.