Jelenlegi hely

Nyomtatható kincskereső játékok

Keresés, nyomozás és izgalom egy helyen 6-13 éves korú gyermekek számára!

Nyomtatásra kész kincskereső játékok, amelyek beltéren (lakásban, házban, játszóházban stb.) és kültéren (kertben, a szabadban bárhol) egyaránt lejátszhatóak. Játékkészleteink azonnal rendelkezésre állnak, még csak ki sem kell mozdulni otthonról.

A játékok színes és fekete-fehér nyomtató segítségével egyaránt kinyomtathatók sima nyomtatópapírra, de akár speciálisabb papírra is nyomdai úton. Ha van lehetőség színes nyomtatásra, úgy nagyobb hatás érhető el, de a játékokat úgy alakítottuk ki, hogy megoldhatóak fekete-fehérben nyomtatva is.  

A játékok nemcsak remek szórakozást nyújtanak, interaktívak és kreatívak, de oktatás orientáltak is. Különféle témák állnak rendelkezésre a gyermek érdeklődési körének megfelelően, és a játékpalettát  is folyamatosan bővítjük.

Minden játéknál megtalálható, hogy azt milyen korú gyermekeknek kínáljuk. A játékok elkészítésébe pedagógusokat is bevontunk, hogy garantáljuk az adott korosztálynak megfelelő nehézségi szintet. 

Milyen alkalmakra ajánljuk kincskereső játékainkat?

  •     Otthoni kikapcsolódásra családoknak (1 vagy több gyermek számára)
  •     Családi összejövetelekre (kb. 10 főig)
  •     Szülinapi zsúrokra (kb. 20 főig)
  •     Óvodai, iskolai programokra, osztálykirándulásokra (kb. 30 főig)

A játékok menete egyszerű, előkészítésük gyors, csupán néhány percet vesz igénybe, de részletes leírást is adunk mindegyikhez egyéni és csoportos verzió esetére is. Minden fontos elemet ismertetünk és elmagyarázunk a játékok leírásában.

Tedd felejthetetlenné gyermeked születésnapját, vagy lepd meg csak úgy egy igazán emlékezetes kalanddal!

Kincskereső játékok

3 500 Ft
3 500 Ft
3 500 Ft
3 500 Ft
3 500 Ft